Meteo

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

TI KANOYME ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ

Η σημερινή ημέρα δεν διαφέρει ιδιαίτερα στοιχηματικά από την χθεσινή. Το πρόγραμμα είναι σχετικά φτωχό, πράγμα που σημαίνει ότι μια λάθος επιλογή ή ένα λάθος trade και το κέρδος/ζημιά της ημέρας σου βγαίνει αρνητικό. Θα το παλέψουμε και πάλι όμως .Έτσι και αλλιώς είπαμε ότι μέχρι να ξεκινήσει η περίοδος των εκτός Ωκεανίας τουρνουά τέννις θα πρέπει να συμβιβαστούμε με λίγα .
Η σημερινή ημέρα θα ξεκινήσει το μεσημέρι με τις ιπποδρομιακές κούρσες που και αυτές δεν είναι ιδιαίτερα πολλές σήμερα, στις 15.10 ξεκινά το πρόγραμμα των νταρτς με τον 3ο γύρο ενώ υπάρχει σημαντική αγωνιστική στο χόκει το οποίο όμως δεν θα μας απασχολήσει προς το παρόν. Στις 21.15 υπάρχει το πολωνικό ντέρμπι στο μπάσκετ Πρόκομ-Ανβίλ και λίγα λεπτά αργότερα ξεκινούν κάποια σκωτσέζικα παιχνίδια ποδοσφαίρου και το Χάλ-Άστον Βίλλα .
Στις κούρσες θα ακολουθηθεί το σύστημα που ακολουθώ τις τελευταίες ημέρες και ακόμα δεν με έχει προδώσει. Το κέρδος δεν είναι μεγάλο αλλά βέβαια αυτό έχει σχέση και με το ρίσκο του καθενός. Θα μπορούσε να πηγαίνει αντί για 0,76 ευρώ την κούρσα για 7,6 δεκαπλασιάζοντας την υποχρέωση του η οποία θα κυμαινόταν από 40 έως 65 ευρώ περίπου. Φυσικά εγώ δεν ζητάω πολλά από τα άλογα και θα παραμείνω σε χαμηλές υποχρεώσεις τουλάχιστον μέχρι/αν αυξηθεί η κάβα μου. Δεν ξέρω ακόμα αν θα δοκιμάσει ο Joker ξανά στα πλασέ.
Το κυρίως πιάτο σήμερα ανήκει στα νταρτς. Προσπάθησα να δω όλους τους παίκτες στον β γύρο και έκανα κάποια μικροtradings στο λάιβ.
Λίγα λόγια για τα σημερινά ματς:
Νίκολσον-Πρίστλευ:
Ο Νίκολσον κέρδισε χθες τον Λιούις σε ένα ματς για γερά νεύρα και παραλίγο να μου χαλάσει την μέρα χθες και τη διάθεση. Ευτυχώς με κάποια επιτυχημένα trading περιόρισα κάπως τη ζημιά . Σήμερα δίνεται φαβορί . Ο Πρίστλευ με τον εκνευριστικό του αργό ρυθμό κέρδισε αναμενόμενα τον McGowan παίκτη ακόμα μεγαλύτερο σε ηλικία. Το περιμένω εκνευριστικό παιχνίδι και αν και με τρώει να κάνω lay τον Νίκολσον στο 1,57 με σκοπό να κάνω trade out σε απόδοση γύρω στο 1,80 του Πρίστλευ μάλλον δεν θα το επιχειρήσω.
Σμιθ-Κινγκ:
Ο Σμιθ πέταξε έξω τον Τζένκινς ένα από τα καλά ονόματα αλλά δεν μου γεμίζει το μάτι. Ο Κινγκ νομίζω ότι θα το πάρει το παιχνίδι αλλά η απόδοση είναι μικρή και δεν αξίζει.
Μάρντλ-Στόμπε:
Ο τρελοΜάρντλ έκανε εξαιρετική εμφάνιση στον προηγούμενο γύρο κερδίζοντας τον Θόρντον παίζοντας πολύ καλά. Ο Στόμπε ήταν γενικά σταθερός αλλά αν ο Μάρντλ παίξει όπως με τον Θόρντον νομίζω κερδίζει. Θα ποντάρω Μάρντλ στο 1,91 περίπου με στόχο να το δώσω γύρω στο 1,35-1,40
Χάμιλτον-Κλάασεν:
Ϊσως το πιο ενδιαφέρον σημερινό ματς. Ο Ολλανδός Κλάασεν με εντυπωσίασε με τα συνεχόμενα μάξιμουμ και τα καλά κλεισίματα των legs. Ο Χάμιλτον βέβαια είναι πολύ έμπειρος και μεγάλης κλάσης παίκτης. Εγώ πάντως θα πάω με τον Ολλανδό και ας χάσω. Back Κλάασεν στο 2,2 και lay στο 1,4-1,45 o στόχος μου
Βαν Μπάρνεβελντ-Μπάξτερ:
Εδώ το μεγάλο φαβορί είναι ο Μπάρνι και συνήθως ο Μπάξτερ δεν ξεκινά καλά. Δεν θα με απασχολήσει εκτός και αν δω κάτι στο λάιβ.
Γουέιντ-Βαν ντερ Βόορτ:
Ο Γουέιντ στην μέρα του είναι καταπληκτικός αλλά όταν δεν είναι μπορεί να υποστεί έκπληξη εύκολα. Αν δεν είχε κάνει μέτριο β γύρο και ο Βαν ντερ Βόορτ εκπληκτικό η απόδοση του Γουέιντ δεν θα ήταν τόσο ψηλά στο 1,62. Μόνο στο λάιβ αν δω κάτι.
Τέλος όσον αφορά στο πολωνικό μπάσκετ μάλλον θα αφήσω να περάσει το πρώτο ημίχρονο και αν το σκορ είναι κοντά ίσως κάνω lay στην Πρόκομ για κανένα μικρό trading.
Συνεπώς αυτά που θα παίξω σίγουρα είναι:

BACK MARDLE AT 1,91 & TRADE OUT AT 1,35-1,40
BACK CLAASEN AT 2,20 &TRADE OUT AT 1,4-1,45

2 σχόλια:

FRAN ZENN είπε...

ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΣΕΤ Ο ΜΑΡΝΤΛ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΧΑΡΙΣΕ ΣΤΟΝ ΣΤΟΜΠΕ-ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΞΙΜΟΥΜ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΨΕΙ!!!-ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ. ΕΓΩ ΕΠΑΙΞΑ ΜΑΡΝΤΛ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2-0 ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΜΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΒΑΝΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΕΤ ΓΥΡΙΣΑ ΣΕ ΣΤΟΜΠΕ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΟΛΙΣ ΕΠΕΣΕ Η ΑΠΟΔΟΣΗ. ΚΡΙΜΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΑΡΝΤΛ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΣΤΗΡΙΚΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΕΡΔΟΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΚΛΑΑΣΕΝ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΙΣΟΠΟΣΑ

FRAN ZENN είπε...

1,45 ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΑΣΕΝ ΚΑΙ ΤΟ TRADE ΕΓΙΝΕ

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου