Meteo

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

Παρασκευή 06/02/2009


Καλημέρα. Ποδόσφαιρο,μπάσκετ,τέννις,βόλλευ και ιπποδρομίες τα σπορ που μου έχουν κινήσει την προσοχή σήμερα. Πριν κάνουμε μια αναφορά όμως θα ήθελα να κάνω μια αναφορά στην χθεσινή ημέρα. Οι επιλογές που είχα κάνει χθες ήταν οι Ηanescu,Stakhovsky(αν πάρει το πρώτο σετ),Mathieu,De Voest,Calleri. Από όλους αυτούς μόνο ο Stakhovsky θα βρεθεί σήμερα στα κορτς. Επρόκειτο για μια τρισάθλια απολογιστικά ημέρα. Έχω σκοπό να μην βγάζω αποτελέσματα ημέρας παρά μόνο τα συγκεντρωτικά του μήνα αλλά σήμερα θα κάνω μια εξαίρεση.

Μπάσκετ: EUR2.14 Τένις: EUR41.95 Σύνολο Κ&Ζ: EUR44.09


Αυτό που θέλω να δείξω με το πινακάκι είναι αυτό είναι οτι είναι πραγματικά αμαρτία όταν παίζεις σε ανταλλακτήριο να μην κλείνεις ισόποσα το ποντάρισμα σου όταν η απόδοση αυτού που έχεις ποντάρει έχει πέσει στα επίπεδα του 1,04-1,08. Οι Mathieu,De Voest έχασαν αν και είχαν πάρει το πρώτο σετ και ξεκίνησαν και με μπρεικ στο δεύτερο. Ο Hanescu είχε 3 ματς μπολ στο τάι μπρέικ του τρίτου σετ και έχασε. Στον Calleri παραδέχομαι οτι ήμουν τυχερός καθώς έδωσα το μεγαλύτερο μέρος του πονταρίσματος πριν από την αρχή του τάι μπρέικ του πρώτου σετ καθώς βγάζω σπυράκια με τα τάι μπρέικς. Τον Dodig τον πόνταρα μετά το πρώτο σετ αφού ήδη σε τέσσερα ματς το πρωί είχαν γίνει 3 ανατροπές και πόνταρα ουσιαστικά να μην γίνει τέταρτη κολλητή. Φυσικά αν δεν παίζεις σε ανταλλακτήριο σου μένει η πίκρα επειδή έφτασες πολύ κοντά και έχασες. Και ένα σχόλιο για τα χθεσινά παιχνίδια. Τα τουρνουά αυτά πρόκειται για τουρνουά μικρής δυναμικότητας και μικρών σχετικά επάθλων. Χρησιμεύουν είτε για να μην ξεσκουριάζουν οι παίκτες μέχρι να έρθει η ώρα για τα μάστερς ή τα γκραν σλαμς, είτε για να ανεβαίνουν παίκτες που βρίσκονται πίσω σε φόρμα ή φυσική κατάσταση είτε για να βγαίνει κανένα μεροκάματο. Αν έπαιζαν σε γκραν σλαμ δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουν από τον Χέρνις ή τον Ντόντιγκ οι Ματιέ και Γκουλμπίς. Όταν όμως βρίσκονται σε ένα τουρνουά που δεν έχει και πολλά να τους δώσει παίζουν σε άδειες εξέδρες και χάνουν σετ πολλές φορές τα ματς τα παρατάνε ειδικά όταν δουν οτι ο αντίπαλος δεν έχει σκοπό να τα παρατήσει εύκολα. Στο ματς του Κάρλοβιτς με τον Σταχόβσκι εμένα δεν μου βγαίνει από το μυαλό οτι ο Κροάτης έκανε μια γενναιοδωρία . Μου φαίνεται πολύ μεγάλη σύμπτωση να φάει μπρέικ λίγο πριν τελειώσουν τα σετ και ενώ όλα τα προηγούμενα service games τα έπαιρνε είτε με 0 είτε με 15. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό. Απλά ήθελε να χάσει αλλά να μην δείξει και στους Κροάτες στις κερκίδες οτι έχασε αμαχητί στα 2 σετς. Τέλος πάντων.

Προχωράμε στα σημερινά.

ZAGREB:
HERNYCH-ZVEREV 1-0 (1-0)
TROICKI-STAKHOVSKY 0-1 (0-1)
VEIC-CILIC 0-0
DODIG-ANCIC 0-0

Mε έντονα αυτοί που είχαν φτάσει στα ημιτελικά πέρσι.

Tα παιχνίδια του Zverev σπάνια ξεφεύγουν από τον κανόνα του ότι και να ποντάρεις στην αρχή του αγώνα μπορείς αν έχεις αρκετή υπομονή να κλείσεις ισόποσα με κέρδος αν παίζεις στο ανταλλακτήριο . Ειδικά όταν παίζει με παίκτες του επιπέδου του Ηernych που δεν έχουν το σούπερ σερβίς . Εδώ με τον Χανέσκου που θεωρητικά έχει ισχυρό σερβίς και είχε τόσες δυνατότητες για μπρεικς. Σήμερα δίνεται αουτσάιντερ μάλλον επειδή ο Χέρνις κέρδισε τον Ματιέ και λόγω της προιστορίας. Αυτού του είδους τα παιχνίδια είναι καθαρά 50-50 και υπομονής. Δεν βλέπω κάτι.
Έγραφα πριν για την γενναιοδωρία του Κάρλοβιτς. Θα κάνει και ο Τρόιτσκι το ίδιο? Πάντως o Oυκρανός όπως και με τον Κάρλοβιτς είχε κερδίσει τον Σέρβο πέρσι στην πορεία του για το τρόπαιο. Ο Σέρβος με τον Λιούμπιτσιτς εμένα προσωπικά δεν μου έδειξε κάτι θετικό. Το σερβίς του ήταν μέτριο και πέταγε την μπάλα στα ράλι συνέχεια στο κεντρο του κορτ μπροστά στον Λιούμπιτσιτς. Εγώ θα κάνω πάλι το ίδιο. Αν πάρει ο Ουκρανός το πρώτο σετ θα πάρω Stakhovsky και ας μην κερδίσει ποτέ.
Στα άλλα ματς τώρα τι να πω? Αν θέλουν Άντσιτς και Τσίλιτς κερδίζουν και μάλιστα άνετα.

JOHANNESBURG:
CHARDY-DE CHAUNAC 0-0
BAGHDATIS-FERRER 0-1 (0-1)
GARCIA LOPEZ-GIL 0-0
TSONGA-VLIEGEN 0-1 (0-0)

Eδώ δεν υπάρχουν ιδιαίτερα δεδομένα . Το σημερινό πρόγραμμα είναι δύσκολο και επικίνδυνο για πρόβλεψη. Ακόμα και ο Τσονγκά έχει παρατήσει παιχνίδια στο παρελθόν.


VINA DEL MAR:
CUEVAS-CAPDEVILLE 1-0 (1-0)
CHELA-ROBREDO 1-3 (0-2)
DECOUD-ACASUSO 1-0 (1-0)
F. GONZALEZ-MONACO 2-0 (1-0)

Πιστεύω οτι ο Cuevas δεν θα με απογοητεύσει σήμερα. Πάλι όμως εφόσον δίνεται ως αουτσάιντερ θα περιμένω το πρώτο σετ. Από τα υπόλοιπα τρία ματς λογικά ο Gonzalez περνάει αλλά το ματς θα γίνει ξημερώματα και εγώ θα κοιμάμαι ενώ στα άλλα δύο η προιστορία δείχνει Robredo και Decoud (είχε κερδίσει πέρσι τέτοια εποχή τον Ακασούσο) αλλά μου φαίνονται επίφοβα. Συνεπώς δύο σχετικά συντηρητικές επιλογές για σήμερα.

Back Stakhovsky (If wins first set)
Back Cuevas (If wins first set)

Στα υπόλοιπα σπορ , στο βόλλευ γίνονται 2 ματς . Για τις γυναίκες το Μαρκόπουλο παίζει με τον Παναθηναικό ο οποίος έχει μία ήττα μόνο στο πρωτάθλημα (από τον Ολυμπιακό) και στους άνδρες ο Φοίνικας Σύρου υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Δεν με ενθουσιάζει κάτι. Ίσως αν η απόδοση του Παναθηναικού ήταν γύρω στο 1,70 να πόνταρα υπέρ και να το έκλεινα αν κατέβαινε γύρω στο 1,30.
Στο ευρωπαικό μπάσκετ δύο ματς σήμερα: Γκέτινγκεν-Μπραουνσβάιχ και Βιλλερμπάν-Γκραβελίν. Έχω παρατηρήσει οτι τις Παρασκευές στην Γαλλία κερδίζουν τα φαβορί. Ίσως ποντάρω στην Βιλλερμπάν.
Για τα ματς του ποδοσφαίρου δεν έχω ξεκάθαρη άποψη . Αυτό που έχω παρατηρήσει για τα ματς της Παρασκευής είναι οτι συνήθως στη Β Γερμανίας το ματς στο οποίο μπαίνει πρώτο γκολ χρονικά συνήθως έρχεται όβερ. Επειδή όμως με το συγκεκριμένο είδος πονταρίσματος δεν έχω καλές σχέσεις δεν ξέρω αν θα το ακολουθήσω.
Καλή επιτυχία






1 σχόλιο:

FRAN ZENN είπε...

O ΣΤΑΧΟΒΣΚΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΕΤ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΟΝΤΑΡΙΣΤΗΚΕ. ΠΑΛΙ ΣΤΗ Β ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΗΚΕ ΓΚΟΛ (ΚΟΜΠΛΕΝΤΖ-ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ)ΕΓΙΝΕ ΟΒΕΡ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ. ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου