Meteo

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Καλημέρα. Τέννις, μπάσκετ και ιπποδρομίες τα σπορ που μου κινούν το ενδιαφέρον για σήμερα. Στο μπάσκετ το πρόγραμμα είναι:

20.45 Πρόκομ-Αρμάνι Μιλάνο
20.45 Ολυμπιακός-Ταού
21.30 Άλμπα-Ρεάλ Μαδρίτης
21.45 Μπαρτσελόνα-Μακάμπι

Σκέφτομαι να ποντάρω κατά τον Ολυμπιακό καθώς θεωρώ οτι υφίσταται μεγάλη πίεση λόγω της ήττας στο Μιλάνο και αν κερδίσει θα το κάνει με δυσκολία και στο τέλος. Η Ταού είναι δύσκολη και έμπειρη ομάδα και έχει τον τρόπο να κερδίζει τέτοια παιχνίδια. Φυσικά θα το κλείσω ισόποσα κάποια στιγμή στο λάιβ στοίχημα πάντα αν το παιχνίδι πάει υπέρ της Ταού. Το Μιλάνο πιστεύω οτι έχει την πρώτη τύχη στο Σόποτ και πάλι θα ποντάρω υπέρ για να το κλείσω κάπου στο 1,5 αν πέσει τόσο. Η Ρεάλ έχει απίστευτη ρέντα τελευταία αλλά δεν θα την ποντάρω ενώ στο τελευταίο παιχνίδι η Μπαρτσελόνα λογικά θα κερδίσει αλλά η απόδοση είναι μικρή.

Στο τέννις ολοκληρώνεται σήμερα ο δεύτερος γύρος σε Ζάγκρεμπ,Γιοχάνεσμπουργκ και Βίνια Ντελ Μαρ.

ΓΙΟΧΑΝΝΕΣΜΠΟΥΡΓΚ:
ΣΑΡΝΤΙ-ΚΙΟΥΝΤΙΝΕΛΛΙ 0-0
ΓΚΑΡΣΙΑ ΛΟΠΕΖ- Λ. ΜΑΓΕΡ 0-0
ΒΑΝ ΝΤΕΡ ΜΕΡΒ-ΝΤΕ ΣΟΝΑΚ 0-0
ΖΙΛ-ΝΤΕ ΒΕΣΤ 0-0
ΜΙΝΑΡ-ΒΛΙΓΚΕΝ 0-1 (0-1)
ΤΣΟΝΓΚΑ-ΙΣΤΟΜΙΝ 0-0

Συμπέρασμα: Θα εμπιστευτώ τον Ντε Βεστ ο οποίος παίζει στην χώρα του και από εκεί και πέρα ίσως ποντάρω κάποιον που θα πάρει το πρώτο σετ και θα έχει ικανοποιητική απόδοση.

ΖΑΓΚΡΕΜΠ:
ΜΑΤΙΕ-ΧΕΡΝΙΣ 3-0 (2-0)
ΝΤΟΝΤΙΓΚ-ΓΚΟΥΛΜΠΙΣ 0-0
ΧΑΝΕΣΚΟΥ-ΖΒΕΡΕΒ 1-0 (1-0)
ΣΤΑΧΟΒΣΚΙ-ΚΑΡΛΟΒΙΤΣ 1-0 (1-0)
ΓΚΑΜΠΑΣΒΙΛΙ-ΑΝΤΣΙΤΣ 0-1 (0-1)

Συμπέρασμα: Λογικά ο Ματιέ θα κερδίσει τον Χέρνις. Ο Σταχόβσκι κέρδισε και πέρσι τον Κάρλοβιτς στο Ζάγκρεμπ και δεν αποκλείω να το ξανακάνει. Αν πάρει το πρώτο σετ θα τον ποντάρω. Τρίσετο υποψιάζομαι στο ματς Γκαμπασβίλι-Άντσιτς. Οι Χανέσκου, Γκουλμπίς τον πρώτο λόγο στα υπόλοιπα.

ΒΙΝΙΑ ΝΤΕΛ ΜΑΡ:
ΚΑΓΕΡΙ-ΝΤΕΚΟΥΝΤ 0-0
ΝΤΑΜΠΟΥΛ-ΡΟΜΠΡΕΔΟ 0-0
ΒΑΣΣΑΓΙΟ-ΤΣΕΛΑ 0-4 (0-4)
ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ-ΑΚΑΣΟΥΣΟ 0-0

Ο Ακασούσο πέρσι έφτασε ως τα προημιτελικά αλλά φέτος δεν έχει αγώνες και είναι ερωτηματικό. Στο παρελθόν έως τα προημιτελικά είχαν φτάσει οι Καγέρι, Βασσάγιο

Συμπέρασμα: Ο Καγέρι είναι ο πιθανός νικητής κατά την άποψη μου σήμερα. Στα υπόλοιπα πρέπι να δω την εξέλιξη.

Θα ήθελα να σημειώσω οτι ο αδελφός μου παλεύει το τελευταίο χρονικό διάστημα με ένα σύστημα το οποίο βασίζεται στο τεννιστικό πρόγραμμα προβλέψεων Oncourt στο οποίο έχει αλλάξει κάποιες παραμέτρους -το πρόγραμμα σου δίνει αυτή τη δυνατότητα να αυξήσεις ή να ελαττώσεις την σημαντικότητα των παραμέτρων-και ποντάρει μόνο τους παίκτες/ριες εκείνους για τους οποίους η αρχική έκδοση του Oncourt και η διαμορφωμένη από τον αδελφό μου έκδοση συμφωνούν. Το συγκεκριμένο σύστημα του είναι ακόμα σε δοκιμαστική περίοδο αλλά από την αρχή της χρονιάς έχει σημαντικά αποτελέσματα. Χθες για παράδειγμα το σύστημα έδινε ως νικητές τους:

Χανέσκου,Καρανούσιτς,Τσίλιτς,Ντε Σονάκ,Βαν Ντερ Μερβ,Παγδατή,Μοντανιές,Μόνακο, Κάπντεβιλ.
Στα υπόλοιπα ματς οι δύο εκδόσεις έδιναν διαφορετικό νικητή.Με έντονα γράμματα αυτοί που νίκησαν.

Ίσως θα έπρεπε να αναφερθεί ο ίδιος σε αυτό αλλά έως τώρα έχει μεγάλη επιβεβαίωση ως προς τον νικητή του πρώτου σετ. Ακόμα δηλαδή και σε παίκτες/ριες που τελικά έχουν χάσει τον αγώνα πάρα πολλοί έχουν πάρει το πρώτο σετ κάτι που είναι σημαντικό για κάποιον που ποντάρει στο λάιβ στοίχημα. Περισσότερα αφού το σύστημα δοκιμαστεί περισσότερο.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία Θέμη. Τις δικές μου επιλογές μπορείς να τις δεις στο infobeto αλλά και στο blog μου.
zorian

jmarkog είπε...

Πηγα με τον Van Der Merwe και τους 2 Κροατες σημερα, για να δουμε...καλη επιτυχια Θεμη...το Μιλανο το φοβαμαι :(

JOKER είπε...

το συστημα παντως βγαζει Σταχοβσκι αλλα καλυπτει δυο περιπτωσεις
α) να παρει το πρωτο σετ
β) να παρει τον αγωνα

ελπιζω να παρει το πρωτο σετ και να χασει τον αγωνα να ειμαστε κερδισμενοι και δυο.

Το ίδιο μαλιστα βγαζει και για De Chaunac αλλα εκει υπάρχει ερωτηματικο οποτε No bet για μενα

FRAN ZENN είπε...

ΕΓΩ ΕΧΩ ΗΔΗ ΚΛΕΙΣΕΙ ΙΣΟΠΟΣΑ ΜΑΤΙΕ ΚΑΙ ΝΤΕ ΒΕΣΤ ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΜΠΡΕΙΚ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΕΤ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ.ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΛΑΝΟ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 1,50 . ΤΟ ΠΡΩΙ ΗΤΑΝ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 1,98. ΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ 1,50 ΤΟ ΚΛΕΙΝΩ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου