Meteo

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

Πάλι φαβορί?


Καλημέρα και καλό μήνα.Η χθεσινή ημέρα δεν μας επιφύλαξε εκπλήξεις στους προημιτελικούς των γυναικών. Τα φαβορί εύκολα ή δύσκολα προκρίθηκαν και σήμερα δίνουν την σκυτάλη στους άνδρες. Θα επαναληφθεί πάλι το ίδιο σενάριο? Ας δούμε τα σημερινά παιχνίδια

HAAS-DJOKOVIC 1-2 (1-0)
2009 Halle (grass) Haas 63 67 61, Indian Wells (hard) Djokovic 62 76
O Γερμανός κέρδισε πριν λίγες ημέρες στο Halle τον Σέρβο στο γρασίδι και σήμερα καλείται ο Nole να πάρει την εκδίκηση του. Εγώ πιστεύω οτι σήμερα ο Haas (photo)μπορεί να επαναλάβει την προ ολίγων ημερών επιτυχία του και θα τον στηρίξω στοιχηματικά. Θα ποντάρω και κατά 3-0 Djokovic αλλά και υπέρ Haas. Απλά το δεύτερο ποντάρισμα σκέφτομαι να το κλείσω ισόποσα στην Betfair αν οι αποδόσεις δίνουν τον Γερμανό ως φαβορί.

KARLOVIC-FEDERER 1-8 (0-1)
2009 Rome (clay) Federer 64 64, Indian Wells (hard)Federer 76 63
2004 Wimbledon (grass) Federer 63 76 76
Ο Federer στον δρόμο του για τον τελικό του Wimbledon πρέπει να περάσει πάνω από το τεράστιο κορμί του Karlovic. Αν δεν κάνω λάθος ο Κροάτης ακόμα δεν έχει φάει break. Το καθοριστικό σημείο του αγώνα θα είναι το πρώτο set ειδικά αν καταλήξει σε tie break. Αν το κερδίσει ο Federer δεν νομίζω οτι το παιχνίδι θα στραβώσει για εκείνον. Αν όμως το κερδίσει ο Κροάτης τότε μάλλον θα πάμε σε πεντάσετο παιχνίδι όπου τα πάντα θα είναι πιθανά ειδικά αν δεν μπορεί ο Ελβετός να δημιουργεί break points. Θυμίζω οτι το πέμπτο set δεν έχει tie breaks. No bet.

MURRAY-FERRERO 1-0 (1-0)
2009 AEGON London (grass) 62 64
Από την στιγμή που ξέφυγε από τις δαγκάνες του Wawrinka ο Murray δύσκολα θα σκοντάψει στον Ferrero. Τον κέρδισε άλλωστε πριν 2 εβδομάδες εύκολα πάλι στην ίδια επιφάνεια. Παιχνίδι με μεγάλα rally λογικά , οπου η πίεση του κόσμου θα βαρύνει πάρα πολύ και τους δύο παίκτες ψυχολογικά. Σκέφτομαι να κάνω πάντως ένα μικρό lay στον Murray μήπως χάσει κάποιο set ή δεχθεί κάποιο break στην αρχή.

HEWITT-RODDICK 6-5 (0-2)
2009 AEGON London (grass) Roddick 76 76, Memphis (hard) Roddick 26 76 61
Ο Αμερικανός με εντυπωσίασε προχθές με αντίπαλο τον Berdych καθώς ήταν ιδιαίτερα καλός στα rallies με τον Τσέχο ενώ το service του ήταν αδύνατο να αντιμετωπιστεί. Νομίζω οτι αν αγωνιστεί με τον ίδιο τρόπο ο Αυστραλός δεν θα έχει καμμία τύχη.

Συνοψίζοντας για σήμερα οι βασικές επιλογές μου θα είναι:
Lay Djokovic 3-0,Roddick
ενώ θα ποντάρω και Haas με σκοπό να κλείσω το ποντάρισμα μου ισόποσα εφόσον η απόδοση του Γερμανού πέσει στο 2
Καλή επιτυχία

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα Θέμη! Το ίδιο σκέφτηκα κι εγώ..πάλι θα περάσουν όλα τα φαβορί; Συμφωνώ με επιλογή Haas και ισομοίρασμα και το ίδιο θα κάνω σε όλα τα ματς μάλλον.
Καλή επιτυχία!
zorian

FRAN ZENN είπε...

Καλημέρα Χρήστο.Καλή επιτυχία και σε σένα. Σου έστειλα μήνυμα στο μπλογκ

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου