Meteo

Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

Ενδιαφέρον πρόγραμμα


Καλημέρα. Μετά από πολλές μέρες βρήκα πάλι χρόνο να γράψω 2 λόγια για το σημερινό πρόγραμμα του τέννις. Δυστυχώς οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν πολλές φορές να προχωρήσω σε ανανέωση του μπλογκ. Ευτυχώς που υπάρχει και ο Joker. Τέρμα η γκρίνια και πάμε παρακάτω. το σημερινό πρόγραμμα περιέχει κάποια παιχνίδια που υποψιάζομαι οτι θα μας προσφέρουν καλές αποδόσεις. Ας τα δούμε:

LOS ANGELES:
First Round:
CZINK-MAKAROVA 0-1 (0-0)
2009 Estoril (clay) Makarova 57 75 75
DATE KRUMM-LISICKI 0-0
OUDIN-HANTUCHOVA 0-1 (0-1)
2009 Miami (hard) Hantuchova 46 63 62
SAVCHUK-ZHENG 0-2 (0-2)
CIRSTEA-LARCHERDE BRITO 1-0 (1-00
MORITA-LI 0-1 (0-1)
SCHEEPERS-KIRILENKO 0-0
U. RADWANSKA-COIN 1-0 (1-0)
STOSUR-NICULESCU 1-0 (1-0)
2009 Stanford (hard) Stosur 61 75
WOZNIAK-MATTEK SANDS 1-1 (1-0)
Second Round:
SUGIYAMA-A. RADWANSKA 0-1 (0-1)
KING-IVANOVIC 0-2 (0-2)
PENG-ZVONAREVA 0-5 (0-4)
2009 Pattaya (hard) Zvonareva 62 63
Με μπλε γράμματα οι τεννίστριες οι οποίες πέρσι έφτασαν στον δεύτερο γύρο . H Hantuchova(photo) είναι η βασική μου επιλογή για τις γυναίκες σήμερα. Έχει ήδη παίξει στην Αμερική (Stanford) τα πήγε αρκετά καλά, έχει νικήσει φέτος την σημερινή της αντίπαλο-έστω και δύσκολα- και βρίσκεται σε ένα τουρνουά που πάντα φθάνει τουλάχιστον στον δεύτερο γύρο. Αμφίρροπο παιχνίδι βλέπω να γίνεται στο Czink-Makarova με το πιθανότερο να είναι η νικήτρια να προκύπτει μετά από τρία σετς. Δεν αποκλείω το ίδιο και στο Savchuk-Zheng αλλά με απωθεί η κακή κατάσταση που βρίσκεται η Savchuk. Πάντα όταν η Brito είναι outsider αξίζει κανείς να την ποντάρει για να κάνει trading. Μάλλον κι εδώ θα έχουμε τρίσετο.Φυσιολογικά η Stosur θα περάσει στον επόμενο γύρο ενώ μεγάλη μάχη προβλέπεται στο Wozniak-Mattek . Και εδώ αξίζει το lay στο φαβορί για trading.
Στα παιχνίδια του δευτέρου γύρου θεωρώ οτι οι Ivanovic, Zvonareva θα περάσουν στον επόμενο γύρο ίσως όμως να μην συμβεί το ίδιο με το τρίτο φαβορί (A. Radwanska) καθώς πιστεύω οτι η Γιαπωνέζα θα την πιέσει πολύ και δεν αποκλείω έκπληξη. Και εδώ θα κυνηγήσω κάποιο trading.

WASHINGTON:
First Round:
DE CHAUNAC-ISTOMIN 0-0
GINEPRI-BECKER 0-0
FERRERO-LAPENTTI 6-2 (3-0)
MAYER-SCHUETTLER 0-0
Second Round:
ANDREEV-ODESNIK 0-0
DEVVARMAN-CILIC 0-1 (0-1)
2009 Chennai (hard) Cilic 64 76
DANCEVIC-HAAS 0-1 (0-1)
GULBIS-BERDYCH 0-0
LU-DEL POTRO 0-0
Στους άνδρες το πρόγραμμα θεωρώ οτι είναι περισσότερο ενδιαφέρον αλλά να δούμε στην πράξη αν θα επιβεβαιωθώ. Μου αρέσει η απόδοση του De Chaunac ο οποίος πέρσι έφτασε ως τον δεύτερο γύρο και αντιμετωπίζει έναν παίκτη ο οποίος αν εξαιρέσει κανείς το στημένο παιχνίδι με τον Kim-γέλαγαν και οι καρέκλες με τα συνεχόμενα double faults του Αμερικανού -πριν 2 εβδομάδες έχει να κερδίσει πάνω από μήνα. Ο Ferrero πριν 2 ημέρες αργά το απόγευμα ήταν ακόμα στην Κροατία και έπαιζε στον τελικό του τουρνουά του Umag. Θα έχει καταφέρει να εξοικειωθεί σε καινούργια ήπειρο μέσα σε λίγες ώρες ή θα κατέβει μόνο για χαλάρωμα? Ιδιαίτερο κίνητρο άλλωστε δεν έχει από το τουρνουά. Δεν έχει ξαναπαίξει ποτέ. Με αυτά τα δεδομένα αρχίζω και βλέπω συμπαθητικά τον Lapentti αλλά θα περιμένω την εκκίνηση του παιχνιδιού. Ακριβώς τα ίδια ισχύουν και με τον Andreev. Την Κυριακή έπαιζε στο Gstaad σε υψόμετρο και μετά πήρε αεροπλάνο να φτάσει σε νέα ήπειρο για να παίξει σε άλλη επιφάνεια, σε ένα τουρνουά που δεν έχει ξαναπαίξει και με αντίπαλο Αμερικανό που στο παρελθόν έχει φτάσει στον τρίτο γύρο. Θα ποντάρω Odesnik και ας χάσω. Ισχυρό προβάδισμα έχει και ο Haas ο οποίος πάντα κάνει καλές εμφανίσεις στην Washington (ημιτελικά πέρσι, 2 φορές προημιτελικά, τρίτο γύρο παλαιότερα). Υποψία για στραβοπάτημα έχω για τον Berdych ο οποίος δεν είναι στα καλύτερα του τελευταία και ο Gulbis οφείλει να αρχίσει να φορμάρεται καθώς πέρσι είχε πάει καλά στο Αμερικανικό όπεν.

Συνοπτικά οι σημερινές μου επιλογές είναι:
Hantuchova,Zvonareva,DeChaunac,Odesnik,Haas
και φυσικά τα lays σε Cirstea,Wozniak,A. Radwanska με σκοπό το ισόποσο κέρδος μόλις φτάσει η απόδοση των outsider γύρω στο 1,9-2
Καλή επιτυχία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου