Meteo

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009

Champions League και άλλα

Οι επαναληπτικοί αγώνες της προκριματικής φάσης του Champions League που διεξάγονται σήμερα κλέβουν την παράσταση στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, εκτός αυτού έχουμε Ρωσσικό Κύπελλο, Βραζιλιάνικο πρωτάθλημα, αρκετά φιλικά και διάφορα παιχνίδια που ξεμειναν από κάποια πρωταθλήματα. Τα παιχνίδια του CL είναι (σε παρένθεση ο πρώτος αγώνας) :

  1. Bate Borisov-Ventspils (0-1)
  2. Debreceni-Levadia Talin (1-0)
  3. Timisoara-Shakhtar Donetsk (2-2)
  4. Slavia Praha-Sheriff (0-0)
  5. Partizan-APOEL (0-2)
  6. Olympiakos-Slovan Bratislava (2-0)
  7. NK Maribor-Zurich (3-2)
  8. Stabaek-Kobenhavn (1-3)
  9. Dinamo Moskva-Celtic (1-0)
  10. Levski Sofia-FK Baki (0-0)
Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν τα παιχνίδια των Celtic, Shakhtar, Zurich στα οποία οι ομάδες που δίνονταν ως φαβορί εξαρχής κινδυνεύουν να μείνουν εκτός από την επόμενη φάση. Το πρώτο μου ποντάρισμα θα έρθει από το παιχνίδι της Μόσχας όπου η Δυναμό παίζει για δύο αποτελέσματα αλλά θα ζητήσω να μη κερδίσει τουλάχιστον (lay Dynamo Moscow @ 2.28) άσχετα αν η Celtic δεν παίζει καλά και ειναι και πίσω από φυσική κατάσταση αφού το Ρωσικό πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει προ πολλού. Η δεύτερη επιλογή μου θα είναι η νίκη της Shakhtar στο 1.78 καθώς πιστεύω οτι το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού ήταν απλά μια κακή παρένθεση. Η τρίτη μου επιλογή θα είναι το over 2.5 goals στο παιχνίδι Maribor-Zurich το οποίο πιστεύω ότι θα είναι ανοικτό όπως και στον πρώτο γύρο (η Ζυρίχη άλλωστε θέλει δυο γκολ για να προκριθεί).
Από τα φιλικά που διεξάγονται θα ζητήσω το over 3.5 goals στο παιχνίδι Lyn-Liverpool αν και οι Άγγλοι έχουν επιθετικό πρόβλημα στα φιλικά , αλλα σήμερα πιστεύω θα "ξεμπουκώσουν" , επίσης δε νομίζω να χάσει και η Manchester City από την Rangers (lay Rangers @ 2.8).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου