Meteo

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

Νύχτα των φαβορί και πάλι?


Καλημέρα. Νύχτα των φαβορί χθες καθώς στους άνδρες πέρασαν και οι 8 ενώ στις γυναίκες μόνο η Zheng κατάφερε να κερδίσει. Βέβαια outsider στις αποδόσεις ήταν και η U. Radwanska αλλά η Li δεν κατέβηκε να αγωνιστεί. Δυστυχώς χθες η Ivanovic δεν κατάφερε να κερδίσει την Stosur αν και στο πρώτο σετ είχε την ευκαιρία να προηγηθεί με break 3 φορές αλλά δεν τα κατάφερε. Σήμερα θα διεξαχθούν οι προημιτελικοί σε Los Angeles, Washington.

LOS ANGELES:
CIRSTEA-A. RADWANSKA 1-2 (1-1) 2009 Stanford (hard) A. Radwanska 60 61
ZHENG-STOSUR 1-0 (1-0) 2009 Dubai (hard) Zheng 36 75 75
U. RADWANSKA-SHARAPOVA 0-0
PENNETTA-ZVONAREVA 0-1 (0-0)

Η Pennetta πέρσι έφτασε έως τον τελικό και πιστεύω οτι τουλάχιστον θα φτάσει φέτος έως τα ημιτελικά. Η Zvonareva δεν έχει φτάσει ακόμα σε υψηλά επίπεδα αγωνιστικής κατάστασης αλλά πιστεύω οτι στο US OPEN θα είναι πολύ καλύτερα. Η Sharapova (photo) δεν νομίζω να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με την μικρή Radwanska. Η μεγάλη Radwanska όμως θεωρώ οτι εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρει. Τέλος αν μπορεί η Zheng να κερδίσει την Safina τότε μπορεί να κερδίσει και την Stosur.

WASHINGTON:
HAAS-GONZALEZ 1-2 (1-1)
SODERLING-DEL POTRO 1-1 (0-1) 2009 Auckland (hard) Del Potro 64 63
RODDICK-KARLOVIC 4-1 (2-1) 2009 Queens (grass) Roddick 76 76
ISNER-BERDYCH 0-0
Haas και Del Potro πέρσι έφτασαν έως τα ημιτελικά. Θα στηρίξω τον Del Potro σήμερα επειδή πρέπει να καλύψει ακόμα βαθμούς ενώ πιστεύω οτι ο Gonzalez θα χάσει ένα σετ τουλάχιστον σήμερα, οπότε lay Gonzalez 2-0.Tα άλλα 2 παιχνίδια θα γίνουν σε απαγορευτικές για παρακολούθηση ώρες οπότε μάλλον δεν τα ποντάρω. Πάντως ο Roddick είναι πιο κοντά στην νίκη όπως και πιθανότερο βλέπω τον Berdych για πρόκριση στα ημιτελικά.

Συνοπτικά οι σημερινές επιλογές είναι:
Pennetta, Sharapova,A. Radwanska,Del Potro, lay F. Gonzalez 2-0
Καλή επιτυχία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου