Meteo

Σάββατο 8 Αυγούστου 2009

H ώρα των ημιτελικών


Καλημέρα. Αισίως φτάσαμε στα ημιτελικά των τουρνουά σε Washington, Los Angeles. Χθες η Cirstea έκανε την μεγάλη έκπληξη και απέκλεισε την A. Radwanska αν και η Πολωνέζα σέρβιρε για το ματς. Η Sharapova αν και στο δεύτερο σετ έκανε πάνω από 10 dfs κατάφερε και κέρδισε την άπειρη U. Radwanska . H Pennetta δεν προβληματίστηκε σχεδόν καθόλου με την Zvonareva ενώ η Stosur κατάφερε και γύρισε το παιχνίδι με την Zheng αν και έχασε το πρώτο σετ και βρέθηκε να χάνει και 3-1 στο δεύτερο. Στους άνδρες ο Del Potro πέρασε χωρίς αγώνα, ο Gonzalez παιζοντας πολύ καλά κέρδισε σε δύο σετ τον Haas,o Roddick κέρδισε χαλαρά τον Karlovic ενώ στο πιο αμφίρροπο όπως εξελίχθηκε παιχνίδι ο Isner κέρδισε με ανατροπή τον απαράδεκτο φέτος Berdych. Ας δούμε τι γίνεται σήμερα.

WASHINGTON:
F. GONZALEZ-DEL POTRO 3-0 (1-0)
RODDICK-ISNER 1-0 (1-0) 2007 Washington (hard) Roddick 64 76
O Gonzalez όποτε φτάνει σε ημιτελική φάση ποτέ δεν πέφτει αμαχητί. Ο Αργεντινός πέρσι κατέκτησε το τρόπαιο αλλά φέτος δεν έχει παίξει καλά παιχνίδια στο τουρνουά. Πιστεύω οτι θα χάσει τουλάχιστον ένα σετ και δεν θα μου φανεί παράξενο αν χάσει και τον αγώνα. Lay Del Potro 2-0 η επιλογή μου. Στο άλλο παιχνίδι η απόδοση του Roddick σε αποτρέπει να παίξεις υπέρ του. Το πιο λογικό θα ήταν να παίξει κανείς κατά μήπως και χάσει το πρώτο σετ σε κανένα tie-break οπότε η απόδοση θα ανέβει γύρω στο 1,60-1,65

LOS ANGELES:
STOSUR-CIRSTEA 1-0 (1-0) 2009 Roland Garros (clay) Stosur 61 63
SHARAPOVA-PENNETTA 2-0 (1-0)
H διαδρομή της Cirstea θυμίζει την αντίστοιχη με αυτή που έκανε φέτος στο Roland Garros. Κατά σύμπτωση αυτή σταμάτησε όταν η Ρουμάνα αντιμετώπισε την Stosur (photo). Το ίδιο πιστεύω οτι θα γίνει και σήμερα. Στον άλλο αγώνα αν η Ρωσίδα κάνει την ίδια εμφάνιση σίγουρα θα χάσει set. Άλλωστε και οι 2 αναμετρήσεις τους έχουν καταλήξει σε τρίτο σετ πράγμα που υποψιάζομαι οτι θα γίνει πάλι. Εγώ θα ποντάρω μόνο lay Sharapova 2-0.

Ανακεφαλαιώνοντας οι σημερινές επιλογές μου θα είναι οι:
Lay Del Potro 2-0, Stosur,lay Sharapova 2-0
Καλή επιτυχία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου