Meteo

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Ο μεγάλος τελικός


Καλημέρα. Η Kim Clijsters είναι η φετινή νικήτρια του US Open. Μετά από πολύμηνη διακοπή κατάφερε χωρίς να έχει παίξει πολύ παιχνιδια να φτάσει στον τίτλο. Αυτό το κατόρθωμα και μόνο την αναδεικνύει στις μεγαλύτερες μορφές του γυναικείου τέννις όλων των εποχών. Σήμερα σειρά έχει ο μεγάλος τελικός των ανδρών οπου τελικά θα αναμετρηθούν οι Federer και Del Potro. O Ελβετός Master κατά τη γνώμη μου βρίσκεται πολύ πιο κοντά στον τίτλο καθώς βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση , έχει κερδίσει και τις 6 φορές που έχει βρεθεί αντίπαλος με τον Del Potro (οι 3 φέτος) αλλά το κυριότερο έχει ανακτήσει την αυτοπεποίθηση με την οποία έπαιζε πριν από 2 χρόνια. Η σταδιακή απόσυρση του David Nalbandian από τα courts τελικά φαίνεται οτι δεν θα στοιχήσει στην Αργεντινή στο μέλλον καθώς ο διάδοχος του έχει βρεθεί ήδη. Η απόδοση του Federer είναι πολύ μικρή -αν και πιστεύω οτι θα περάσει-και τελικά αυτό που θα ποντάρω είναι το lay Federer 3-0 με το σκεπτικό οτι έως τώρα ημιτελικοί σε άνδρες και γυναίκες καθώς και ο τελικός των γυναικών έληξαν όλοι με καθαρές νίκες , χωρίς ο ηττημένος να πάρει ένα set.

Από σήμερα ξεκινούν 2 νέα τουρνουά των γυναικών σε Guangzhou και Quebec. Ήδη η αγωνιστική ημέρα στην Κίνα έχει ξεκινήσει και ολοκληρώνεται σε λίγο. Τα παιχνίδια που θα γίνον το βράδυ στο Quebec είναι τα εξής:

ADAMCZAK-CZINK 1-0 (1-0)
O BRIEN-KUDRYAVTSEVA 1-0 (0-0)
GRANVILLE-CRAYBAS 0-1 (0-1)
TETREAULT-ZAHLAVOVA STRYCOVA 0-0
ALBANESE-MARINO 1-0 (0-0)
2009 Raleigh (clay) Albanese 61 64
Czink, Tetreault, Marino έχουν μεγαλύτερο κίνητρο καθώς πέρσι προχώρησαν στον επόμενο γύρο αλλά γενικότερα τα παιχνίδια είναι πολύ αμφίρροπα. Η επιλογή που μου αρέσει περισσότερο είναι της O Brien η οποία έχει ξανανικήσει την εκτός φόρμας Kudryavtseva κατά το παρελθόν.

Μία επιλογή λοιπόν για σήμερα
Lay Federer 3-0
Καλή επιτυχία

Υ.Γ. Μάλλον θα γίνει άλλη μία ενημέρωση το βράδυ οπου θα αναφέρω 2 λόγια για το πρόγραμμα της Τρίτης στην Guangzhou.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου