Meteo

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Από την Ουκρανία με αγάπη


Καλησπέρα.Νωρίτερα από οτι συνήθως ξεκινώ το άρθρο για την αυριανή ημέρα και δεν ξέρω μήπως αυτό δεν είναι καλό. Δυστυχώς όμως αύριο πρωί δεν θα έχω τον χρόνο οπότε θα πούμε κάποια πράγματα από σήμερα ενώ θα γίνει και κάποια ενημέρωση και αύριο.Ημιτελικά σε Guangzhou και Quebec περιλαμβάνει το αυριανό πρόγραμμα ενώ θα διεξαχθεί και η πρώτη αγωνιστική της ημιτελικής φάσης για το Davis Cup. Βέβαια θα γίνουν και τα play-offs για την πρόκριση ή παραμονή στην πρώτη κατηγορία αλλά αυτά δεν θα με απασχολήσουν. Το αυριανό πρόγραμμα στην Κίνα:

GUANGZHOU:
SEVASTOVA-BRIANTI 0-0
PEER-CHAN 0-0
PANOVA-PENG 0-0
SAVCHUK-MORITA 1-0 (0-0)

Η Peng εύκολα ή λιγότερο εύκολα θα προκριθεί στην επόμενη φάση ενώ βλέπω να την ακολουθεί ίσως και η Peer. Η δική μου επιλογή θα είναι η Ουκρανή Savchuk (photo) η οποία είχε κερδίσει σχετικά εύκολα την Morita στο Eastbourne 61 75 πέρσι σε μία περίοδο στην οποία βρισκόταν σε μέτρια κατάσταση φόρμας όπως περίπου και τώρα. Θεωρείται outsider αύριο αλλά θα την προτιμήσω.

Για το Davis Cup γίνονται οι αναμετρήσεις:
Porec :Croatia-Czech Republic (clay)
Karlovic-Stepanek 0-2 (0-1)
Cilic-Berdych 0-0

Murcia:Spain-Israel (clay)
Ferrer-Levy 0-0
Ferrero-Sela 0-0
Οι Ισπανοί στο χώμα αναμένεται να κερδίσουν πολύ εύκολα και αύριο αλλά και την σειρά. Ο άλλος ημιτελικός περιμένω να πάει στην Τσεχία κυρίως γιατί ο Karlovic φαίνεται να είναι ντεφορμέ. Δεν θα ποντάρω κάτι ακόμα όμως.

Οπότε για την ώρα η επιλογή μου είναι
Savchuk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου