Meteo

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Guangzhou-Quebec


Καλημέρα. Ο Juan Martin Del Potro είναι ο νέος κάτοχος του US Open καθώς τα ξημερώματα έκανε την μεγάλη ανατροπή και κέρδισε τον Roger Federer με 3-2 κάτι που πολύ λίγοι περίμεναν. Είναι ο πρώτος τίτλος grand slam του Αργεντινού και δείγμα οτι αυτή την περίοδο η κατάσταση στον χώρο του tennis είναι πολύ ρευστή σε άνδρες και γυναίκες. Στους άνδρες Federer,Nadal, Murray,Djokovic, Del Potro, Roddick μπορούν να διεκδικήσουν οποιοδήποτε τίτλο. Στις γυναίκες ο κατάλογος ίσως είναι μακρύτερος καθώς Safina, Serena Williams,Venus Williams, Jankovic, Sharapova,Kuznetsova, Clijsters και Wozniacki δείχνουν έτοιμες για όλα. Και αν καρποφορήσει μάλιστα μία φήμη περί επιστροφής της Henin στα courts το 2010 μπορούμε όλοι να καταλάβουμε την δυναμική του αθλήματος.

Ας περάσουμε όμως στα σημερινά. Πολύ δύσκολο το σημερινό πρόγραμμα σε Guangzhou και Quebec. Ακόμα δεν έχω καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα και αν αυτό όντως προκύψει θα γίνει ενημέρωση. Τα σημερινά παιχνίδια.


GUANGZHOU
FERGUSON-BRIANTI 0-0
JOHANSSON-CHAN 0-1 (0-0)
LU-SEVASTOVA 0-1 (0-1)
2009 La Palma (hard) Sevastova 75 63
PEER-WOERLE 0-0
MEDINA GARRIGUES-DATE KRUMM 0-0
POUTCHEK-MORITA 1-1 (1-0)
2009 Rome (clay) Morita 63 63
SPEARS-CHANG 0-0
WIENEROVA-ZHANG 0-0
CHEN-CAMERIN 0-0
HAYNES-PENG 0-2 (0-1)
SCHEEPERS-PARRA SANTONJA 0-0
SREBOTNIK-SAVCHUK 0-0
HSIEH-YAN 0-0
QUEBEC
PETROVA-GULLICKSON 0-0
WOZNIAK-DENTONI 0-0
GOERGES-ARVIDSSON 0-0
KING-TATISHVILI 0-1 (0-0)
DUBOIS-SAFAROVA 0-0
PERRY-OSTERLOH 1-1 (0-0)
2009 Birmingham (grass) Osterloh 61 61
EL TABAKH-BREMOND BELTRAME 0-0
KULIKOVA-CRAVERO 0-0
LEPCHENKO-MATTEK 1-1 (1-0)
SADIKOVIC-PUCHKOVA 0-0
CECIL-BRENGLE 0-0
Update:Το πρόγραμμα δεν είναι για πολύ ποντάρισμα πάντως έχω ξεχωρίσει 2 παιχνίδια. Η πρώτη μου επιλογή θα είναι η Osterloh η οποία έχει νικήσει φέτος την σημερινή αντίπαλο Perry πριν λίγους μήνες με 6-1 6-1. Η δεύτερη επιλογή θα είναι η Puchkova (first photo) η οποία πέρσι έφτασε έως τον δεύτερο γύρο και αντιμετωπίζει μία άγνωστη αντίπαλο.

Οι σημερινές μου επιλογές είναι:
Osterloh,Puchkova
Καλή επιτυχία
Σημ. Δυστυχώς το πρωί διάβασα την άσχημη είδηση για τον θάνατο του Patrick Swayze μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Αν και λίγο πολύ ήταν αναμενόμενο , διαβάζοντας τόσο καιρό τις ειδήσεις για την κατάσταση του από τα μέσα ενημέρωσης , είναι ένα γεγονός όμως που με λυπεί ιδιαίτερα καθώς ήταν ένας πολύ αγαπητός μου ηθοποιός. Τον γνώρισα από την σειρά The North and the South οπου πιστεύω οτι ξεχώριζε σαν την μύγα μέσα στο γάλα. Τέτοιες ειδήσεις σου επισημαίνουν οτι μεγαλώνεις και οτι ακόμα και αυτούς που θεωρείς δυνατούς και ακμαίους-ακόμα και τον ίδιο σου τον εαυτό - θα έρθει ο χρόνος να τους φθείρει και να τους αποδυναμώσει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου