Meteo

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Tennis 26/10



Καλή εβδομάδα.

Πέρασε το weekend που λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων δε μπορούμε να ανανεώσουμε το blog και ξεκινάει μια νέα εβδομάδα με τέσσερα νέα τουρνουά, με σημαντικότερο αυτό που γίνεται στη Doha του Qatar με τη συμμετοχή των οκτώ καλύτερων (σε πόντους) γυναικών την χρονιάς.
Εκτός αυτού όμως γίνονται και τρία τουρνουά ανδρών σε St Petersburg, Vienna και Lyon. Υπάρχει ακόμα εκκρεμότητα για τις δυο τελευταίες θέσεις που θα πάνε με την κορυφαία οκτάδα στο Λονδίνο και αυτή τη στιγμή η κατάταξη είναι : Davydenko 3.450 p, Verdasco 3.030p, Soderling 2.830p, Gonzalez 2.780p ,Tsonga 2.640p . O Davydenko λογικά δεν απειλείται και μαζί με τον Verdasco δε θα αγωνιστούν αυτή την εβδομάδα, όπως όμως και ο Soderling που έχει πρόβλημα τραυματισμού και για αυτό αποσύρθηκε από τον ημιτελικό την Στοκχόλμης. O Gonzalez αν και είχε δηλώσει ότι θα κατέβει στη Βιέννη που είχε φτάσει στον τρίτο γύρο πέρυσι δεν κατεβαίνει, όχι όμως και ο Tsonga που αν πάει καλά στη Λυων θα προβάλλει με αξιώσεις για την όγδοη θέση όπως και πέρυσι που μπηκε τελευταία στιγμή.
Ας δούμε όμως τα σημερινά παιχνίδια :

St Petersburg Open

Troicki- K. Beck 0-0
(WC) Vovk- Phau 0-0
Istomin- Schuettler 0-0

Gran Prix De Tennis de Lyon

Ouanna- Monaco 0-0
Benneteau- Martin 1-0
Rochus C. -Serra 0-0


Bank Austria Tennis Trophy - Vienna

Brands- Kendrick 0-2 (24/5 Roland Garros, clay, 7-5,5-7,6-7,6-4,3-6)
Luczak- Almagro 0-0
(WC) Koubek- Gil 1-0
Hernych- Crivoi 0-0
Odesnik-(q) Rosol 0-0


Τα παιχνίδια αυτής της εβδομάδας δεν προσφέρονται για σοβαρό ποντάρισμα και ίσως θα ήταν καλύτερα να κυνηγήσουμε τις εκπλήξεις. Στα σημερινά υποψήφιοι είναι οι Rosol, Luczak στους οποίους θα ζητήσω να πάρουν ένα σετ, όπως και στον Ouanna που σε αυτό το court μπορεί να είναι ανταγωνιστικός. Επίσης θα ποντάρω στη νίκη του Koubek που θεωρώ ότι μπορει να κερδίσει τον Gil.

Οι επιλογές μου : Lay 2-0 Almagro, Monaco, Odesnik. Back Koubek (photo)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου