Meteo

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Tennis 31/10

photo : Ivan Ljubicic (Croatia)

Αυτή η βδομάδα δεν πήγε ιδιαίτερα καλά σε προβλέψεις , υπήρξαν αρκετές εκπλήξεις και το τουρνουά της Doha ήταν τελείως απρόβλεπτο και είχε και πολλές εγκαταλείψεις. Χθες όποιος πρόβλεψε την νίκη του Clement θα πρέπει να έβγαλε αρκετά, αφού ο Tsonga για άλλη μια φορά φέτος κατάφερε να πάει άλλο ένα παιχνίδι στο tiebreak του τρίτου σετ. Εκεί βέβαια όλα γίνονται και μοιραία έχασε. Σήμερα γίνονται οι ημιτελικοί σε όλα τα τουρνουα, έχουμε δηλαδή :

St Petersburg Open
Safin-(q) Stakhovsky 1-0
Zeballos- Kunitsyn 0-0

O Safin είχε κερδίσει και πέρυσι στο ίδιο τουρνουά τον Ουκρανό, δεν είναι εύκολο παιχνίδι για το Safin , πιστεύω ότι ίσως πάει στα τρία σετ μάλιστα. Ο Kunitsyn , αν και δεν του έχω καμιά εμπιστοσύνη θεωρώ ότι θα προκριθεί πιο εύκολα.

Bank Austria

(WC) Cilic- Kohlscreiber 1-3 (13/5 Madrid, clay, 1-6,7-6,6-7) (6/5 Munich, clay, 6-0,6-4)
Tipsarevic- Melzer 1-0 (28/3 Miami ,hard, 6-4,6-3)

O Tipsarevic συνέχισε το πολύ καλό σερί του τελευταία (έχει 12 νίκες σε 13 παιχνίδια) και αν κερδίσει θα φτάσει σε ένα τρίτο σερί τελικό. Δυσκολο παιχνίδι σε πρόβλεψη αφού και οι δύο ειναι απρόβλεπτοι. Στο άλλο παιχνίδι ο Cilic έχει κόντρα το Η2Η και πιστεύω ότι θα παει σε τρίσετο παιχνίδι με τον Kohlscreiber που και πέρυσι είχε χάσει στον ημιτελικό από τον Monfils.

Lyon

(WC) Clement- Ljubicic 2-7 (6/4 Casablanca, clay, 6-7,7-5,4-6)
(WC) Llodra-Simon 3-0 (21/2 Marseille, i. hard, 7-6,6-2)
Τα H2H στα σημερινά παιχνίδια είναι τουλάχιστον εντυπωσιακά. Το court στη Λυών ευνοεί το καλό σερβίς, έτσι πιστεύω ότι ο Ljubicic θα περάσει στον τελικό. Στο άλλο παιχνίδι πιστεύω ότι θα έχουμε tiebreak ,ο Llodra σε όλο το τουρνουά είχε σταθερό σερβίς, γιατί όχι να έχουμε την έκπληξη ?

Doha

V. Williams- Jankovic 5-5 (8/1 Hong Kong, hard, 6-2,6-2)
S. Williams- Wozniacki 1-0 (14/1 Sydney, hard, 6-7,6-3,7-6)

Στην αρχή του τουρνουά είχα προβλέψει ότι η Jankovic θα το πάρει, αλλά για να γίνει αυτό θα έχει δύσκολο έργο αφού περάσαν και οι δύο αδελφές Williams που λογικά θα πρέπει να κερδίσει και τις δυο για να το πάρει. Στα σημερινά η Serena αμφιβάλλω αν χάσει έστω και σετ από την καταπονημένη Wozniacki που είναι λογικό να είναι κουρασμένη αφού έχει παίξει όλη την χρονιά ούτε λίγο ούτε πολύ 92 παιχνίδια, ενώ η Serena για παράδειγμα μόνο 61. Αφού κατάφερε να περάσει η Venus νομίζω θα κερδίσει αλλά πιθανότατα σε τρία σετ.

Οι επιλογές μου : a) Multiple Ljubicic/Safin. b) Back Kunitsyn. c) Lay 2-0 Cilic, Simon, Venus Williams

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου