Meteo

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2008

ΝΒΑ Today


Με οκτώ παιχνίδια συνεχίζεται η αγωνιστική κίνηση στο ΝΒΑ, και τα οποία είναι:
Atlanta -Denver
Δύσκολο παιχνίδι σε πρόβλεψη, με το Denver ήδη επέστρεψε από χθες το μεγάλο αστέρι Carmelo Anthony με 32 πόντους, 9 ριμπαουντ και 4 ασίστ κόντρα στη Νέα Υόρκη, μετά από μια εβδομάδα απουσίας λόγω προβλήματος στον αγκώνα. Πρέπει να σημειωθεί ότι είναι το όγδοο συνεχόμενο παιχνίδι εντός έδρας για την Ατλάντα που μετράει μια μόλις ήττα (από τη Βοστώνη) και συνολικά 13-2 στην πολύ καλή έδρα της. NO BET παιχνίδι για μένα που θα κινηθεί λογικά κάτω από 200 πόντους.
Detroit -Orlando
Το ντέρμπυ της Ανατολής, το Ορλάντο φέτος κάνει μεγάλες εμφανίσεις με συνολικό ρεκόρ 24-6, 7 νίκες συνεχόμενες και τετράδα φωτιά, Howard, Lewis, Turkoglu και Nelson έχουν μέσο όρο πόντων πάνω από 17 σε κάθε παιχνίδι. Το Detroit μετά την ανταλλαγή των Billups και McDyess με τον Iverson δε μπορεί να πει κανείς ότι έχει κερδίσει κάτι παρά τους 18.2 πόντους του Iverson και εξακολουθεί να στηρίζεται στην άμυνα. Αν καταφέρει και αντιμετωπίσει την τρίποντη απειλή του Orlando (38%) μπορει να τα καταφέρει το Detroit που μάλιστα προσφέρεται και σαν αουτσάιντερ.
New Jersey- Chicago
Δύο επιθετικές ομάδες αναμετρώνται και λογικά θα μετρήσουν οι απουσίες του Chicago που είναι ο Luol Deng (13.3 ποντοι μ.ο) και ο σέντερ Drew Gooden (αμφίβολος πάντως). Αξιοσημείωτο ειναι το γεγονός ότι το New Jersey εχει 13 συνεχόμενες νίκες εντός έδρας κόντρα στο Chicago, αλλα συνολικά φέτος έχει μόλις 5-11 νίκες εντός έδρας. Θα επιλέξω τη νίκη του New Jersey σε απόδοση 1.5 και θα περιμένω τελευταία στιγμή την απόδοση για το under 209.5 που πιστεύω ότι είναι μεγάλη.
Minnesota-Memphis
Δυο από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος αναμετρώνται, η Minnesota κανει μια προσπάθεια με νέο προπονητή τον θρύλο των Celtics Kevin McHale, εσπασε ένα αρνητικό σερί ηττών (13) κόντρα στη Νεα Υορκη την Παρασκευή αλλά το Σάββατο κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στο Ορλάντο (118-94). Αντίθετα το Μεμφις "έπεσε" στη δεύτερη παράταση κόντρα στο Σαν Αντόνιο και ίσως αυτό να είναι αρνητικό για μια ομάδα που στηρίζεται συνολικά σε 9 παίκτες μέχρι τώρα. Θα τολμήσω εδώ να παίξω τη νίκη της γηπεδούχου σε συμπαθητική απόδοση (1.8)
Oklahoma-Phoenix
Δύσκολη χρονιά η παρθενική της ουραγού Oklahoma με μόλις 3-28 ρεκόρ που λογικά θα χάσει και πάλι από το Phoenix, αυτό που πρέπει όμως να προσεχθεί είναι ότι στον προηγούμενο αγώνα που έγινε τον Νοέμβριο το Phoenix κέρδισε μόλις με 99-98 με ενα καλάθι στα τελευταία δεύτερα, χωρίς βέβαια τον Σακίλ Ο'Νιλ. Η Οκλαχόμα στηρίζεται σε τρεις παίκτες κυρίως (Durant 23.7p, Green 15.6p, Westbrook 13.3p) αλλα έχει και συμπαθητική υποστήριξη από τον πάγκο σε ενα συνεχες rotation που κάνει ο coach Brooks , αλλα πρέπει να περιορίσει έξι παίκτες των Suns Που εχουν μέσο όρο πάνω από 10 πόντους συν τον Grand Hill που έχει 9.6. Επειδη τελευταια η Οκλαχομα σκοράρει αρκετα θα τολμήσω με το οβερ 209.5 και μια ευκαιρία στο Οκλαχόμα +8.5.
Houston-Washington
Με αμφίβολους Artest και McGrady είναι λάθος να ποντάρουμε στο 1.1 του Houston ακομα και αν παίζει με μια από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθληματος. Για το λόγο αυτό δεν προσφέρονται προς το παρόν over/under και handicap οπότε απέχουμε και μεις στοιχηματικά. Αν πάντως δεν παίξουν και οι δύο είναι σίγουρα ευκαιρία το lay στο Houston με την προοπτική να ανέβει η απόδοση στο 1.5 και trade out.
Utah-Philadelphia
Άλλο ένα παιχνίδι που πρέπει να περιμένουμε την τελευταία στιγμή. Η Utah έχει αμφίβολους τους τρεις πρώτους σκόρερ της (Boozer, Okur, Millsap) και παρά τις καλές εμφανίσεις του Κουφού θα έχει πιθανότατα πρόβλημα με τη Φιλαδέλφεια που παίζει καλά εκτός έδρας. Αν δεν παίξουν οι τρεις θα ρισκαρω υπέρ Philadelphia.
Golden State- Toronto
Απρόβλεπτο παιχνίδι τελείως, πολύ ασταθείς και οι δύο ομάδες οπότε το αφήνουμε στην τυχη του.
Οι επιλογές μου για σήμερα:
  1. Detroit win (small bet)
  2. New Jersey win (big bet)
  3. New Jersey under 209.5 (small bet)
  4. Minnesota win (medium bet)
  5. Oklahoma over 209.5 (small bet)
  6. Oklahoma +8.5 (small bet)
  7. Houston lay @ 1.1 and trade out @ 1.5
  8. Utah lay @ 1.25 and trade out @ 1.7

2 σχόλια:

JOKER είπε...

Πτωση αποδόσεων στην νίκη της Ατλαντα, στη νίκη του Ορλαντο, και ανοδος στη νίκη της Utah

JOKER είπε...

χαθηκε το big bet (New Jersey) και το μικρό lay στην Utah αλλα βγηκαν όλα τα υπόλοιπα. Τύποις πάντως εγω εκανα trade το New Jersey αφου επεσε μέχρι και 1.30 η απόδοση του.
Τελικά το Houston εχασε χωρίς απουσίες, ενω στη Utah η επιστροφη και μονο τουθ Okur εκανε τη διαφορα (19π, 10ρ, 3ασ, 2κλ, 1μπλοκ σε 35 λεπτά)

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου