Meteo

Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2009

Βραδυνό μενού Παρασκευής


Kαλησπέρα. Λίγα τα σημερινά ματς . Στο ποδόσφαιρο θα προτιμήσω το lay στην Λεισόες. Η Ακαδέμικα έχει μία μόνο ήττα εντός και αυτή έγινε από την Μπενφίκα. Η Λεισόες νομίζω ότι βρίσκεται σε αγωνιστική πτώση αλλά και αυτή έχει μόνο μία ήττα φέτος από την Γκιμαράες στον προηγούμενο εκτός έδρας της αγώνα. Μυρίζει για Χ το παιχνίδι. Πάντως αν προηγείται η Ακαδέμικα στο β ημίχρονο θα κλείσω την υποχρέωση. Το ίδιο θα κάνω αν το παιχνίδι είναι ισόπαλο γύρω στο 80+.
Το Τότεναμ-Γουίγκαν το προσπερνάω γιατί δεν μου αρέσουν τα κύπελλα.
Στο γαλλικό πρωτάθλημα μπάσκετ παίζουν Γκραβελέν-Σαλόν με τους γηπεδούχους να έχουν μόνο μια ήττα εντός από την Ρουάν στο προηγούμενο ματς τους στο γήπεδο τους.δεν βλέπω να κάνουν δεύτερη σερί εντός από την Σαλόν που έχει μία νίκη εκτός μόνο και αυτή επί της ουραγού και χωρίς νίκη Ορτέζ. Άσος πιστεύω αλλά μικρός σε απόδοση και μάλλον θα τον αφήσω.
Στα νταρτς σήμερα έχουμε πολύ μεγάλα παιχνίδια. Βαν Μπάρνεβελντ-Κλάασεν και Νίκολσον-Γουέιντ. Ειδικά το πρώτο πιστεύω ότι μπορεί να έχει διακυμάνσεις στις αποδόσεις αν ο Κλάασεν δεν δείξει απειρία. Πάντως ο Μπάρνι έκανε επική ανατροπή με τον Μπάξτερ στο καλύτερο παιχνίδι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Οι προημιτελικοί είναι στα πέντε νικηφόρα σετ. Θα δω λίγο πως θα παίξει ο Κλάασεν-η συμπάθεια μου- και ανάλογα σκέφτομαι να μπω. Στο άλλο ματς ο Γουέιντ δεν έχει πείσει αλλά η κλάση του είναι μεγαλύτερη. Ίσως ξεκινήσω με lay στον Γουέιντ με σκοπό να το δώσω ισόποσα . Στο Αμερικάνικο ποδόσφαιρο πάντα όταν ποντάρω κάνω lay στο φαβορί και το κλείνω ισόποσα όταν ανέβει λίγο η απόδοση του. Τίποτα στα υπόψη ακόμα. Εδώ rivals.yahoo.com/ncaa/football/polls υπάρχουν κάποια rankings για όποιον ενδιαφέρεται.

2 σχόλια:

FRAN ZENN είπε...

ACADEMICA-LEIXOES 0-0
GRAVELINES-CHALON 88-66

FRAN ZENN είπε...

MΠΑΡΝΕΒΕΛΝΤ-ΚΛΑΑΣΕΝ 5-1 (ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ Ο ΜΠΑΡΝΙ)
ΓΟΥΕΙΝΤ-ΝΙΚΟΛΣΟΝ 5-3

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου