Meteo

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Δύσκολο πρόγραμμα


Καλημέρα. Μετά από 3 ημέρες απουσίας λόγω κοινωνικών υποχρεώσεων , ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε πάλι με το Αμερικανικό open. Το τουρνουά έχει φτάσει στον τέταρτο γύρο σε άνδρες και γυναίκες και το σημερινό πρόγραμμα είναι αρκετά δύσκολο για πρόβλεψη. Ας δούμε τα σημερινά παιχνίδια (σε παρένθεση τα παιχνίδια που έχουν γίνει σε σκληρή επιφάνεια):

ΑΝΔΡΕΣ:
FEDERER-ROBREDO 8-0 (5-0)
SODERLING-DAVYDENKO 4-2 (1-2)
2009 Roland Garros (clay) Soderling 61 63 61
2004 US Open (hard) Davydenko 61 26 75 64
DJOKOVIC-STEPANEK 3-1 (1-1)
2007 US Open (hard) Djokovic 67 76 57 75 76
VERDASCO-ISNER 0-0
O Isner κατάφερε και απέκλεισε την μεγάλη ελπίδα των Αμερικανών για το τουρνουά τον Roddick μετά από ένα μαραθώνιο παιχνίδι και τώρα πια έγινε ο ίδιος η ελπίδα των συμπατριωτών του για κάτι καλό. Πιστεύω οτι θα το παλέψει το παιχνίδι και μπορεί να κερδίσει έστω κάποιο set. Ο Verdasco ποτέ δεν έχει καταφέρει να φτάσει στα προημιτελικά και ίσως αυτό το γεγονός να τον φορτώσει με άγχος. Lay Verdasco 3-0 θα είναι η επιλογή μου. Στα υπόλοιπα παιχνίδια Federer, Djokovic εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να προκριθούν στον επόμενο γύρο ενώ πιο κοντά πιστεύω οτι βρίσκεται στην νίκη ο Soderling για μία τρίτη συνεχόμενη αναμέτρηση σε grand slam με αντίπαλο τον Federer.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ:
KVITOVA-WICKMAYER 1-1 (1-0)
2009 Estoril (clay) Wickmayer 62 64
K. BONDARENKO-DULKO 0-0
OUDIN-PETROVA 0-0
WOZNIACKI-KUZNETSOVA 1-2 (0-2)
2009 Miami (hard) Kuznetsova 64 67 61
Πολύ αμφίρροπα παιχνίδια με την νέα γενιά του γυναικείου tennis να είναι παρούσα. Προημιτελικά μεγάλου τουρνουά χωρίς Ρωσίδα θα είναι πολύ μεγάλη έκπληξη για μένα. Θα προτιμήσω την εμπειρία της Kuznetsova (photo) σε ένα παιχνίδι που εκτός απροόπτου μάλλον θα καταλήξει σε 3 sets . Δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τα υπόλοιπα παιχνίδια οπότε αν επιχειρήσω κάτι θα είναι live

Οι σημερινές επιλογές λοιπόν είναι:
Lay Verdasco 3-0, Kuznetsova
Καλή επιτυχία

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία Θέμη!
Εγώ μάλλον θα τον κοντράρω τον Verdasco. Και λέω να ποντάρω και την αγαπημένη μου Wozniacki (αλλά με προβλημάτισες μ' αυτό που γράφεις).
zorian

FRAN ZENN είπε...

Υπάρχει και η Petrova που μπορεί να περάσει. Ουσιαστικά και εγώ τον κοντράρω τον Verdasco αλλά πιο συντηρητικά.Ευχαριστώ για τις ευχές . Καλή επιτυχία και σε σένα

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου