Meteo

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Chan για αρχή και βλέπουμε


Καλημέρα. Με ένα ποντάρισμα στην Yung Jan Chan (photo)θα ξεκινήσω την μέρα μου καθώς την θεωρώ ανταγωνιστική παίκτρια και παίζει σήμερα αντίπαλη με την Ιταλίδα Maria Elena Camerin, η οποία δείχνει να είναι εκτός φόρμας τελευταία. Δεν βλέπω κάτι άλλο από Guangzhou για σήμερα. Θα ακολουθήσει αργότερα κάποιο update με τα παιχνίδια στο Quebec. Στα σημερινά παιχνίδια δεν υπάρχει H2H καθώς δεν οι σημερινοί αντίπαλοι σε Κίνα και Καναδά παίζουν για πρώτη φορά μεταξύ τους.
Update. Τελικά η Chan κατάφερε να κερδίσει την Ιταλίδα μετά από ένα απίθανο παιχνίδι με συνεχείς ανατροπές. Η επόμενη επιλογή μου θα είναι από το τουρνουά του Quebec. H Mattek πέρσι έφτασε έως τον τελικό του τουρνουά αλλά σήμερα δίνεται ως outsider καθώς τα αποτελέσματα της φέτος είναι αρνητικά. Εν τούτοις θα την προτιμήσω σήμερα απέναντι σε μία αντίπαλο , King ,την οποία δεν την εκτιμώ προσωπικά σαν παίκτρια.

Οι σημερινές επιλογές λοιπόν είναι οι
Chan,Μattek
Καλή επιτυχία

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Θέμη για την Κινέζα!
Καλή επιτυχία και στην Mattek, θα την τιμήσω κι εγώ.
Επίσης, θεωρώ πολύ μεγάλη απόδοση το 1,25 για τη νίκης της Σαφάροβα και λέω να τιμήσω κι αυτό
zorian

FRAN ZENN είπε...

Για γυναίκες και μάλιστα όχι δεκάδας το 1,25 είναι πολύ μικρή απόδοση. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα π.χ. πρόσφατος τελικός A. Bondarenko-Dulgheru.
Πιστεύω όμως κι εγώ οτι θα κερδίσει σήμερα η Τσέχα αλλά λέω να το αφήσω. Καλή επιτυχία πάντως Χρήστο

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου