Meteo

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Θα επαναλάβει τον θρίαμβο ο Κόλια?

Καλημέρα. Θετική η χθεσινή μέρα καθώς ο Kubot πήρε το πρώτο σετ χθες αν και έχασε τελικά οπότε το ποντάρισμα μου ήταν επιτυχές. Θα πρέπει όμως να πω οτι επειδή καθυστέρησα να τοποθετήσω το στοίχημα μου τελικά η απόδοση lay που βρήκα στην Betfair ήταν στο 2,40 οπότε το κέρδος μου τελικά ήταν 23,75 ευρώ. Συνεπώς η κάβα ανέβηκε στα 1015 ευρώ.

Σήμερα θα ασχοληθώ με τον δεύτερο χρονικά ημιτελικό στην Doha μεταξύ του Ελβετού no1 στην παγκόσμια κατάταξη και καλύτερου τεννίστα όλων των εποχών Roger Federer και του αινιγματικού Ρώσου Nikolay Davydenko no6 στον κόσμο αναμένεται να είναι περισσότερο αμφίρροπος από τον πρώτο (Troicki-Nadal).
Ο Ελβετός έχει ξεκινήσει κάπως νωθρά την φετινή σεζόν όπως ακριβώς τελείωσε την προηγούμενη. Ήδη έχασε την περασμένη εβδομάδα στο τουρνουά επίδειξης του Άμπου Ντάμπι στον πρώτο αγώνα από τον Robin Soderling ενώ χθες μετά από δύο άνετες νίκες επί του Βέλγου C. Rochus και του Ρώσου E. Korolev αγχώθηκε για να κερδίσει στο τέλος τον Λετονό E. Gulbis με 2-1 σετ.
Ο Ρώσος έχασε και αυτός στον πρώτο αγώνα της χρονιάς από τον Ισπανό D.Ferrer στο Άμπου Ντάμπι όμως αυτή την εβδομάδα παίζει πολύ καλύτερα και έχει κερδίσει χωρίς να χάσει σετ διαδοχικά τους Kukushkin, Chiudinelli και Karlovic. Ειδικά χθες σε κάποια σημεία πέτυχε κάποιους εξαιρετικούς πόντους στα ανεβάσματα του Karlovic στο φιλέ.
Η προιστορία είναι αναμφιβήτητα υπέρ του Ελβετού Master καθώς σε 13 αναμετρήσεις έχει κερδίσει τις 12 από αυτές (οι 7 ήταν σε σκληρή επιφάνεια) έχοντας χάσει όμως στην τελευταία τους αναμέτρηση στο Λονδίνο πάλι σε σκληρή επιφάνεια πριν από ενάμισι μήνα όπου ο Κόλια κέρδισε με 6-2,4-6,7-5
Η νωθρότητα του Federer καθώς και η καλή απόδοση του Davydenko (photo)χθες με κάνουν να πιστεύω οτι ο Ρώσος μπορεί να κτυπήσει με αξιώσεις το παιχνίδι και να πάρει τουλάχιστον ένα σετ.
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού αλλά όχι πριν από τις 16.15

Lay Roger Federer 2-0
Απόδοση lay: 2,42 (Betfair)
Ποντάρισμα:35 ευρώ
Επιθυμητό κέρδος: 23,42 ευρώ

Αρχική κάβα: 1000 ευρώ
Τρέχουσα κάβα: 1015 ευρώ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μέσα έπεσες!!
Μπράβο Θέμη!!

FRAN ZENN είπε...

Σε ευχαριστώ πολύ.Αύριο όμως θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου